Έτσι θα είναι η γυναίκα του μέλλοντος…

Oι γυναίκες του μέλλοντος είναι πιθανό ότι θα είναι ελαφρώς πιο κοντές και πιο παχουλές, θα έχουν πιο… Share This:

Τι θα βλέπαμε αν ταξιδεύαμε με την ταχύτητα του φωτός;

Αυτό το ερώτημα ώθησε τον Αϊνστάιν να δουλέψει πάνω στη διάσημη Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας. Οι εξισώσεις του δείχνουν ότι, όσο …. Share This:

Σε τι οφείλεται η ταχυκαρδία και πόσο επικίνδυνη μπορεί να είναι; Πώς γίνεται η διάγνωση και ποια η θεραπεία;

του Ξενοφώντα Τσούκαλη, M.D., medlabnews.gr Ταχυκαρδία είναι ο ιατρικός όρος για τον καρδιακό σφυγμό που είναι ταχύτερος από τον φυσιολογικό. Στους ενήλικες ως φυσιολογική ορίζεται η…. Share This:

Το τέλος των γυαλιών πρεσβυωπίας! Πρέπει να το διαβάσεις

Σαν να μην έφτανε η μυωπία και ο αστιγματισμός που ταλαιπωρούν αδιακρίτως όλες τις ηλικίες, το ανελέητο πέρασμα του χρόνου φέρνει μαζί του και την πρεσβυωπία, αναγκάζοντας τους σαραντάρηδες και τους πενηντάρηδες να φορούν γυαλιά για να μπορούν να διαβάσουν την εφημερίδα τους ή ένα βιβλίο. Τώρα όμως, οι επιστήμονες …

Δέκα εργαλεία για να αποφύγετε την παρακολούθηση στο Internet…

Στο άρθρο αυτό συγκεντρώθηκαν 10 υπηρεσίες και εφαρμογές ώστε να αποφύγετε να αφήσετε τα ίχνη σας κατά την περιήγησή σας στο Internet, ενώ παράλληλα θα προφυλλάξετε τα δεδομένα και κλήσεις που ανταλλάσσετε… Η ιδιωτικότητα και η… Share This:

Οι πέντε «χρυσοί» κανόνες που μειώνουν κατά 50% τον κίνδυνο εγκεφαλικού

Σωστή διατροφή με πολλά φρούτα και λαχανικά, μέτρια κατανάλωση αλκοόλ έως εννέα ποτά την… Share This:

Νέα ανακάλυψη «ξεκλειδώνει» τη θεραπεία των εγκεφαλικών

Μια νέα ανακάλυψη Αυστραλών επιστημόνων, που θα συνίσταται σ’ ένα απλό τρύπημα στο δάχτυλο, ενδέχεται να βοηθά τους γιατρούς να κάνουν ακριβή διάγνωση αναφορικά με τον χρόνο που συμβαίνει το εγκεφαλικό και… Share This:

ΜΗΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ… ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΥΜΠΑΝ;

Μια όχι απλώς προωθημένη αλλά άκρως επαναστατική θεωρία, η οποία όμως παράλληλα εξάπτει τη φαντασία, διατυπώθηκε από επιστήμονα στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον Νίκοντεμ Ποπλάβσκι του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα οι μαύρες τρύπες είναι πιθανόν να… κρύβουν στο εσωτερικό τους ένα Σύμπαν… Share This:

Σας έχει τύχει ποτέ να ξυπνήσετε και να νοιώσετε ένα αίσθημα “παράλυσης”;

Σας έχει τύχει ποτέ να ξυπνήσετε και να νοιώσετε έντονα οτι κάτι σας εμποδίζει να κάνετε την παραμικρή κίνηση, ένα συναίσθημα “παράλυσης”, συνοδευόμενο απο την αίσθηση οτι κάτι σας πνίγει, ή οτι κάποιος ή κάτι βρίσκεται στο δωμάτιο μαζί σας, ακούγοντας παράλληλα περίεργους ήχους; Αν ναί, τότε ξεχάστε τις… Share …

ΝΑΤΑ ΜΑΑΑΑΣ…. ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΗΝ

Μία αρκετά… τρομακτική έρευνα έρχεται στο φως της δημοσιότητας Υποστηρίζει πως τα νεογέννητα, πέρα από αυτά των γονιών τους, είναι πιθανό να «κουβαλούν» γονίδια και από πρώην σεξουαλικούς συντρόφους της μητέρας τους! Ερευνητές στο … Share This:

Από τι κινδυνεύουν οι… υπναράδες

Είναι γνωστό ότι η έλλειψη ύπνου μπορεί να κάνει κακό στην υγεία, όμως σύμφωνα με μια νέα έρευνα οι πολλές ώρες ύπνου μπορεί να….. Share This:

Τα συμπτώματα του «μίνι-εγκεφαλικού»

Χιλιάδες άνθρωποι κινδυνεύουν να υποστούν εγκεφαλικό επεισόδιο επειδή αποτυγχάνουν να αναγνωρίσουν τα σημάδια ενός παροδικού ισχαιμικού επεισοδίου, γνωστό και ως… «μίνι-εγκεφαλικό», σύμφωνα με τα ευρήματα μιας νέας επιδημιολογικής μελέτης σε 2.000 άτομα. Η μελέτη αποκάλυψε ότι:…. Share This:

7… σπιτικά τσεκ απ που σώζουν ζωές

Ο γιατρός είναι ο καλύτερος φίλος της υγείας μας αλλά καλό είναι να γνωρίζουμε το σώμα μας και τις λειτουργίες του, πριν πάμε στην… Share This: