Απίστευτο: Η κυβέρνηση θέλει να βάλει ειδικό φόρο σε υπολογιστές και tablet!

Στην εποχή της πλήρους εξάπλωσης της τεχνολογίας και της ελεύθερης πρόσβασης στην πληροφορία, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην επιβολή ειδικού τέλους σε ….κάθε νέο υπολογιστή ή tablet που θα πωλείται! Share This:

Βουτιά θανάτου για 28χρονο μοντέλο Επεσε στο κενό από τον 28ο όροφο

Σε ηλικία μόλις 28 ετών, έδωσε τέλος στη ζωή του πανέμορφο μοντέλο και κόρη της ιδιοκτήτριας του ομίλου περιοδικών Mega. Πρόκειται για την Ελένα Μπελμόντε, με καταγωγή από τις ΗΠΑ και τις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η 28χρονη είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ με τον…. Share This:

Να κοινωνικοποιηθούν άμεσα οι τράπεζες.

  Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο λαός μας είναι ένα και μοναδικό. Έλλειψη ρευστότητας, δηλαδή έλλειψη χρήματος στην αγορά. Όμως γι’ αυτή την έλλειψη ρευστότητας δεν ευθύνεται ο λαός. Ευθύνονται κυβέρνηση, τρόϊκα και τράπεζες. Το χρήμα, όπως είναι γνωστό πλέον σε όλους, παράγεται σήμερα από… Share This:

Η αξία των κοιτασμάτων ξεπερνά το συνολικό χρέος της χώρας!

Στα 600 δισ. ανεβάζει την αξία κοιτασμάτων στην Κρήτη η Deutsche Bank Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την δημοσίευση της πρώτης της έκθεσης για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στην… Share This:

Οι βάσεις εισαγωγής σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

1.ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΒΑΣΕΩΝ 2012-2011 1.    Για Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα του 90%  ΣΥΓΚΡΙΣΗ2012-2011-90%.xls 2.    Για Πανεπιστήμια και Τεχνολογικά Ιδρύματα του 10%  ΣΥΓΚΡΙΣΗ2012-2011-10%.xls 3.    Για Τεχνολογικά Ιδρύματα του ΕΠΑΛΑ’ ΣΥΓΚΡΙΣΗ2012-2011-ΕΠΑΛΑ’.xls 2.ΒΑΘΜΟΣ ΠΡΩΤΟΥ – ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΙ ΑΠΟ ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΛ 1.    Ημερήσια Γενικά Λύκεια, ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ …

Σε αλβανική φυλακή ο Έλληνας οδηγός του μοιραίου λεωφορείου..

Την προφυλάκιση του Έλληνα οδηγού, ο οποίος, σύμφωνα με τις δικαστικές αρχές, ευθύνεται για το τροχαίο που έγινε το βράδυ της Δευτέρας, αποφάσισε το δικαστήριο της πόλης Φίερι. Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων εκτελούσε το δρομολόγιο Τίρανα-Αθήνα όταν ξέφυγε από την…πορεία του και έπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα το θάνατο …

Φονική πτώση ελληνικού λεωφορείου σε χαράδρα στην Αλβανία – Ελλάδα

Τραγωδία σημειώθηκε λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην Αλβανία όταν λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο Δυρράχιο – Αθήνα ανατράπηκε και έπεσε σε χαράδρα βάθους 100 μέτρων. Τουλάχιστον εννέα άνθρωποι βρήκαν το…θάνατο και πάνω από 41 τραυματίστηκαν, από τους οποίους οι πέντε σοβαρά. «Τα θύματα έχουν μεταφερθεί στο νεκροτομείο, ενώ …

Τουλάχιστον 6 νεκροί

Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων με 50 επιβαίνοντες το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Ιωάννινα Τίρανα έπεσε σε…χαράδρα ενώ είχε περάσει σε αλβανικό έδαφος. Μέχρι στιγμής έχουν ανασυρθεί 6 άνθρωποι νεκροί. http://www.scorernews.gr/2010/11/6.html Share This: