Απίστευτο: Η κυβέρνηση θέλει να βάλει ειδικό φόρο σε υπολογιστές και tablet!

Στην εποχή της πλήρους εξάπλωσης της τεχνολογίας και της ελεύθερης πρόσβασης στην πληροφορία, η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην επιβολή ειδικού τέλους σε ….κάθε νέο υπολογιστή ή tablet που θα πωλείται! Share This:

Αφού μαζί τα φάγαμε, τότε μαζί θα αλλάξουμε.-

Μόλις συνειδητοποιήθηκε η χρεοκοπία της Ελλάδας, η προπαγάνδα που αμέσως έπεσε στην πιάτσα, προκειμένου να αδρανοποιηθεί ο λαός και η… Share This:

Ξαφνικά τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν εθνική συνεννόηση.

Αν προσέξει κάποιος αυτό τον καιρό τα ΜΜΕ, θα διαπιστώσει ότι πολλαπλασιάζονται συνεχώς οι φωνές που ζητούν εθνική συνεννόηση μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα. Συνεννόηση για εκλογή ΠτΔ, για αντιμετώπιση του χρέους, για κατευνασμό των «ξαφνικά» αγριεμένων αγορών, για τα εθνικά θέματα και άλλα χαρωπά. Γιατί όλα αυτά, αφού όλοι γνωρίζουμε …

Προωθούν κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής για μόνιμη υποδούλωση της χώρας, αρκεί να διασωθούν οι ίδιοι.

Κατά ένα περίεργο τρόπο, πληθαίνουν ξαφνικά οι φωνές που ζητούν κυβέρνηση ευρύτερης αποδοχής για ειδικό σκοπό. Μάλλον μυρίζει κάτι σαν νέα κυβέρνηση «Παπαδήμου», ειδικού σκοπού. Ποιος θα είναι ο σκοπός αυτός; Προφανώς η υπογραφή της «ρύθμισης» του χρέους για την μόνιμη υποδούλωση της χώρας σε άλλα κράτη (όπως έγινε τότε …

Είμαστε στην ίδια κατάσταση με τη Γερμανία μετά τον Β΄ ΠΠ.

Το έχουμε άραγε συνειδητοποιήσει; Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα είναι στην ίδια θέση που ήταν η Γερμανία μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δηλαδή χρωστάμε εκατοντάδες δισεκατομμύρια στα περισσότερα κράτη της Ευρώπης. Και να… Share This:

Αυτοί είναι οι 4 τοίχοι της φυλακής του λαού. Πως θα βγούμε από αυτήν;

Ο ελληνικός λαός εγκλωβίστηκε έντεχνα μέσα σε ένα τετράγωνο δωμάτιο – φυλακή, μέσα από το οποίο μας έχουν πείσει ότι δεν μπορούμε να απελευθερωθούμε και μέσα στο … Share This:

Νεκρή μάνα τριών παιδιών. Την σκότωσε ο ΟΑΕΕ!!!

Την σκότωσε η παράνομη άρνηση του ΟΑΕΕ και του κράτους να της παράσχουν περίθαλψη ενώ είχε καρκίνο… Σήμερα η χαρά μου ήταν πολύ μεγάλη γιατί βγήκε η απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων που… Share This:

Στάση πληρωμών κηρύσσουν ο ένας μετά τον άλλο οι Έλληνες.

Στάση πληρωμών, από προφανή οικονομική αδυναμία τους, φαίνεται να κηρύσσουν τελικά οι πολίτες προς το κράτος. Και ο αριθμός τους … Share This:

Πρώτα μετέτρεψαν το χρέος σε διακρατικό και τώρα το μετακυλούν στους πολίτες.

Τρόϊκα και κυβέρνηση, γνωρίζουν πολύ καλά, ότι ο λαός δεν μπορεί να εξοφλήσει τους υπέρογκους και αντισυνταγματικούς φόρους που μας φορτώνουν. Ήδη τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την… Share This:

Εκτός κι αν (λέμε τώρα…) απόψε βουλιάξει η πλατεία Συντάγματος….

Γράφει ο Μαγια Η δικτατορία εχθρεύεται τη Δημοκρατία και τον κοινοβουλευτισμό. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση φοβάται τη Δημοκρατία, εξευτελίζει και απαξιώνει την κοινοβουλευτική διαδικασία. Νέα τρανή απόδειξη το διαβόητο νομοσχέδιο σκούπα, που θεσμοθετεί ένα νέο γύρο βαρβαρότητας, καθώς… Share This:

Ήρθε η ώρα να σκάσει η φούσκα με παγκόσμιο πόλεμο;

Σχεδόν όλοι φοβούνται ότι η μεγάλη παγκοσμίως χρηματοπιστωτική φούσκα, η οποία είναι περίπου εκατό φορές μεγαλύτερη από το πραγματικά διεθνώς παραγόμενο προϊόν, κάποια στιγμή θα σκάσει με κάποιον παγκόσμιο πόλεμο. Οι προσπάθειες για ξεφούσκωμα, που γίνονται με τοπικούς πολέμους, αλλαγές καθεστώτων, οικονομικές κατοχές και δημοσιονομικές πειθαρχίες, δεν είναι ιδιαίτερα αποδοτικές. …

Προωθείται συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ.

Τα ελληνικά ΜΜΕ άρχισαν από χθες να μιλάνε πλέον ανοιχτά για το μεγάλο συνασπισμό, δηλαδή για συγκυβέρνηση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα κάποιοι προχώρησαν σήμερα και σε ονόματα πιθανών πρωθυπουργών κοινής αποδοχής. Ποιος άραγε το θέλει αυτό; Μα εμείς οι ίδιοι. Δεν το ξέρατε; Χθεσινή όμως δημοσκόπηση έδειξε… Share This:

Να κοινωνικοποιηθούν άμεσα οι τράπεζες.

  Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο λαός μας είναι ένα και μοναδικό. Έλλειψη ρευστότητας, δηλαδή έλλειψη χρήματος στην αγορά. Όμως γι’ αυτή την έλλειψη ρευστότητας δεν ευθύνεται ο λαός. Ευθύνονται κυβέρνηση, τρόϊκα και τράπεζες. Το χρήμα, όπως είναι γνωστό πλέον σε όλους, παράγεται σήμερα από… Share This:

Γ. Κασιμάτης: “Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα”.

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες…. Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν… Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν- και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε. Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ …

Η πρόταση δυσπιστίας πρόβα για το μεγάλο συνασπισμό ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ.

Όλα τα πολιτικά φαινόμενα δείχνουν ότι πάμε με μαθηματική ακρίβεια στο μεγάλο συνασπισμό. Η πλήρης αλλαγή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες σχεδόν συμπίπτουν πλέον με αυτές της κυβέρνησης Παπαδήμου!!! είναι το προοίμιο αυτού του συνασπισμού. Ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με το… Share This: