Και όμως οι περισσότερες γεννήσεις στον κόσμο γίνονται μία συγκεκριμένη ημερομηνία! Δες!

Τα γενέθλια είναι σίγουρα για τον καθένα μια μέρα που αισθάνεται το πιο ξεχωριστό πρόσωπο πάνω στη γη. Αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πολλοί άνθρωποι στον…. Share This:

Να γιατί οι άντρες προτιμούν τις μελαχρινές…

Τι περνάει όμως από το μυαλό ενός άντρα όταν βλέπει μια μελαχρινή γυναίκα… Γιατι οι άντρες ερωτεύονται τις ξανθιές… Share This:

«Ήμουν νεκρός για 20 λεπτά -Αν σου πω ποιον συνάντησα στον παράδεισο θα παγώσεις»!

Μια απίστευτη επιθανάτια εμπειρία έζησε ένας 17χρονος μαθητής στο Τέξας και οι λεπτομέρειες που δίνει είναι αν μη τι άλλο ανατριχιαστικές Ο Zack Clements που ζει στο Μπράουνγουντ, Τέξας, είναι ένας κανονικός έφηβος, αποτελεί μέλος της ομάδας ποδοσφαίρου του λυκείου του και λατρεύει να παίζει video games. Από το… Share …

Εξόντωσε το δάσκαλο – Διαδραστικό online παιχνίδι για τις μαθηματικές πράξεις

Share This: Σύρε τους αριθμούς με τέτοιο τρόπο, ώστε να σχηματιστεί σωστή πράξη και να πετάξεις την μπάλα στο δάσκαλο! Εξασκηθείτε στις…

Δείτε τι συμβαίνει στο σώμα μας, όταν φυσάμε τον αντίχειρα

Το σώμα μας είναι τουλάχιστον παράξενο! Όταν πονάει μία άρθρωση, ένα άλλο πρόβλημα λύνεται ως δια μαγείας και το ανάποδο. Εάν σας πονάει ο λαιμός σας, έχετε… Share This:

Μαρτυρικός θάνατος 17χρονης! Τη βίαζαν για μέρες και την τάισαν στους αλιγάτορες!

Σοκάρουν τα όσα έρχονται στο φως για τον μαρτυρικό θάνατο μιας 17χρονης στις ΗΠΑ. Η άτυχη Brittanee Drexel απήχθη το 2009 από το σπίτι της στο … Share This:

9 σημάδια που δείχνουν ότι είστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο!!

Αν μιλάτε αρκετές ξένες γλώσσες, αν προτιμάτε τις γάτες ή αν ανησυχείτε, μπορεί να είναι σημάδια υψηλής εξυπνάδας Οι επιστήμονες προσπαθούν να …. Share This: